Preporuka
Login

Zaboravljen password

NOVO - DOWNLOAD
Posjetite/Visit
ESSUNNE
ET-TAQWA
Islam House
Ljekovita moć Kur'ana
insanba.blogspot.com
The Qur'an Project - Mass Dawah Campaign 2012
Ummah Welfare Trust (UWT) Committed to 100% Donations
Tanzil.net
Hoor al-Ayn
QuranicAudio.com
KEWSER TORTE SARAJEVO - HALAL TORTE
AMENTUBILLAHI - youtube channel
el-hattab - youtube channel
SalafiMedia Balkan - youtube channel
Vrijeme
Posjetitelji
Headache Causes
www.dini-islam.net

Gestapovske metode nad stanovnicima sela Gornja Maoča i u 2011. godini

Go down

Gestapovske metode nad stanovnicima sela Gornja Maoča i u 2011. godini

Komentar by Admin on 15/1/2011, 03:01

Gestapovske metode nad stanovnicima sela Gornja Maoča i u 2011. godini

Teško je biti pravedan, a zaobići i prešutiti teror i nepravdu koja se čini stanovnicima ovog bosanskog sela od strane aktuelne bosanske vlasti. Iako na sav glas vole za sebe reći da uspostavljaju red i mir, na primjeru ovog bosanskog sela se i te kako da primjetiti da to nije istina.

Kad u jedno mirno muslimansko selo uneseš nemir i teror, zastrašujući čak i malu djecu, onda nisi ništa drugo, osim onaj koji pravi nered na zemlji!!!

Ako neko u ovim januarskim danima krene da posjeti ovo bosansko selo i te kako će na sebi da osjeti gestapovske metode takozvanih čuvara reda i mira. Iako pritisak na mještane ovog sela nije nikada ni prekinut, u zadnjih nekoliko dana je posebno kulminirao i pokazao da se ideja terora koju sprovodi Izrael nad muslimanima Gaze, kopira i primjenjuje i nad stanovnicima ovog nekada mirnog bosanskog sela.

Putujući prema tom bosanskom selu, doživjećeš na svojoj koži ono što si slušao iz priča naših starih djedova. Bićeš veoma iznenađen svojim opkoljavanjem u hajdučkom stilu. Iz nekog puteljka će pred tebe da izlete naoružani ljudi, pokazujući svojim puškama da treba da staneš. Maskirne i druge uniforme, puške i drugo naoružanje, smrknuta lica,... nemoj da te to sve iznenadi, to je samo još jedna od novih metoda "čuvara reda i mira", kako se vole nazivati.

Poslije detaljnog pretresa putnika i vozila, tvoji podaci će biti detaljno uneseni u svesku i predati na daljnu obradu. I nemoj da se opustiš, jer te ista procedura čeka i na povratku iz ovog nekada mirnog bosanskog sela.

Zamislimo samo prizor kada djeca ugledaju civilno vozilo i pomisle da neki dobronamjeran insan stiže u goste, a onda iz vozila izlete smrknuti i naoružani ljudi. Ovaj gestapovski psiho-fizički terorizam nad odraslima, a posebno nad djecom ostaje nezapažen kod običnog naroda. A ova gestapovska metoda i jeste izabrana da ostane skrivena od šire javnosti.

Do kada će ovaj ili neki drugi metod psiho-fizičkog terorizma od strane takozvanih "čuvara reda i mira" biti vršen nad stanovnicima ovog muslimanskog sela?

To ne znamo, ali koristimo ovu priliku da zamolimo Uzvišenog Gospodara da pomogne i olakša mještanima ovog bosanskog sela! Amin!

(Kavkaskiemirat.com)
avatar
Admin
Admin

Broj komentara : 729

Vidi profil korisnika http://www.dini-islam.net

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu